LAV SELV MÜSLIBAR
























Havkajaklækker opskrift på müslibar

Sund og god energi til både korte og lange ture. Nemme og hurtige at lave. Og de fleste af ingredienser har du allerede i skabe og skuffer.

Ingredienser 
  • 2 kopper müsli
  • 75 gram grovhakkede mandler
  • 50 gram grovhakkede cashewnødder
  • 50 gram rosiner
  • 50 gram tørrede tranebær
  • 4 spiseskeer honning
  • 3 spiseskeer brunt sukker
  • 1-2 æg
  • 2 spiseskeer margarine, kokosolie e.a.
Fremgangsmåde 
  1. Bland alle ingredienser grundigt. 
  2. Hæld det i bradepande med bagepapir. 
  3. Fordel og pres ud ca. 1-2 cm tykkelse. 
  4. Sæt bradepanden i en 175 grader varm ovn i ca. 15. min. 
  5. Skæres ud i passende stykker straks efter den er taget ud af ovnen. 
  6. Afkøles og pakkes i husholdningsfilm e.l. og opbevares i køleskab.

Foto: Henrik Numelin