Havkajaklækker opskrift på müslibar
Sund og god energi til både korte og lange ture. Nemme og hurtige at lave. Og de fleste af ingredienser har du allerede i skabe og skuffer.
Ingredienser
Foto: Henrik Numelin
- 2 kopper müsli
- 75 gram grovhakkede mandler
- 50 gram grovhakkede cashewnødder
- 50 gram rosiner
- 50 gram tørrede tranebær
- 4 spiseskeer honning
- 3 spiseskeer brunt sukker
- 1-2 æg
- 2 spiseskeer margarine, kokosolie e.a.
- Bland alle ingredienser grundigt.
- Hæld det i bradepande med bagepapir.
- Fordel og pres ud ca. 1-2 cm tykkelse.
- Sæt bradepanden i en 175 grader varm ovn i ca. 15. min.
- Skæres ud i passende stykker straks efter den er taget ud af ovnen.
- Afkøles og pakkes i husholdningsfilm e.l. og opbevares i køleskab.
Foto: Henrik Numelin